ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Προετοιμασία Χρώματος » Pre-Wax Cleaner » Swissvax Cleaner Fluid Regular (250ml)

Περιγραφή


Swissvax Cleaner Fluid Regular (250ml)

Αυτό το περιποιητικό για τη βαφή ενισχυτικό διάλυμα δε χρησιμοποιεί λειαντικά συστατικά αλλά βαριά στιλβωτικά έλαια. Ελαφρές γρατσουνιές  πίσσα, ρητίνη δένδρων και παλαιό κερί απομακρύνονται πλήρως.Σε αυτή τη διαδικασία το Swissvax Cleaner Fluid Regular σταματά την υγιή στρώση χρώματος χωρίς να την προσβάλλει.
Τα παραδοσιακά στιλβωτικά εκτελούν αυτή τη διαδικασία με λειαντικά συστατικά και μάλιστα με το μειονέκτημα οτι προσβάλλονται και οι νέες στρώσεις του χρώματος καθώς ένας κόκκος λείανσης δε μπορεί να σταματήσει πριν από την υγιή στρώση.

 

Εφαρμογή:

 

  • Πλύνετε καλά το αυτοκίνητο και στεγνώστε το.
  • Πριν αρχίσετε με την περιποίηση του χρώματος, περιποιηθείτε όλα τα εξωτερικά πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου με το Swissvax Pneu ή Protecton. Έτσι τα πλαστικά μέρη δεν μπορούν να απορροφήσουν Cleaner Fluid ή κερί.
  • Επαλείψτε αρκετή ποσότητα από το Cleaner Fluid Regular με ένα βαμβακερό πανί εφαρμογής της Swissvax (λευκό) κάνοντας ομοιόμορφες πάνω/κάτω κινήσεις σταυρωτά (όχι κυκλικές κινήσεις) πάνω σε μια επιφάνεια όπως π.χ καπό μηχανής ή στα δύο φτερά.
  • Απλώστε ομοιόμορφα το Cleaner Fluid Regular ασκώντας ελαφριά πίεση (με πάνω/κάτω κινήσεις) μέχρι η επιφάνεια να "τραφεί" ομοιόμορφα.
  • Μην το αφήσετε να στεγνώσει.Με ένα καθαρό, στεγνό πανί της Swissvax σκουπίστε το υγρό ακόμα Cleaner Fluid Regular  και γυαλίστε την επιφάνεια της βαφής με πάνω/κάτω κινήσεις. Αλλάζετε συχνά πλευρά το πανί. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν τα πανιά με μικροϊνες Micro-Fluffy της Swissvax. Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε άλλα πανιά με μικροϊνες του εμπορίου. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης γρατσουνιών.

 

Διαθεσιμοτητα: Μη Διαθεσιμο

Κατασκευαστής: SWISSVAX

Βάρος: 0.30

Τιμή: 42,00€ 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL