ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Κέρωμα » Swissvax Crystal Rock Paul Dalton's Wax (200ml)

Περιγραφή


Swissvax Crystal Rock Paul Dalton's Wax (200ml)

Με 76% περιεχόμενο σε αγνό κερί Carnauba T1,το Crystal Rock του Paul Dalton έχει το μεγαλύτερο περιεχόμενο σε κερί Carnauba από κάθε άλλο  κερί της αγοράς. Στην πράξη, δίνει στην επιφάνεια της βαφής μια μοναδική γυαλάδα ακόμα  ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί  ένα υδροαπωθητικο προστατευτικό φιλμ.  Μια στρώση Crystal Rock μπορεί να διαρκέσει από 6 μέχρι 12 μήνες και μπορούν να προστεθούν  επιπλέον στρώσεις για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Η ειδική σχεδίαση του κάνει το νερό να απωθείται από την επιφάνεια κάνοντας το έτσι αδιάβροχο. Περισσότερες στρώσεις Crystal Rock κάνουν την απώθηση νερού ακόμα μεγαλύτερη.

Δεν είναι τυχαίο πως τα πιο ακριβά οχήματα στον κόσμο είναι προστατευμένα με το Crystal Rock τηςSwissvax όπως για παράδειγμα η Bugatti Royale του εθνικού μουσείου αυτοκινήτου της Γαλλίας

Σημείωση: Όπως με κάθε κερί της Swissvax, η επιφάνεια εφαρμογής θα πρέπει να είναι σωστά προετοιμασμένη. Προετοιμάστε σωστά την επιφάνεια εφαρμόζοντας το Paint Rubber για να αφαιρέσετε τυχόν επικαθίσεις και στην συνέχεια εφαρμόστε το Cleaner Fluid. Έτσι εξασφαλίζετε τις ιδανικές συνθήκες  για την μέγιστη διάρκεια προστασίας ενός κεριού Swissvax.

Εφαρμογή:

 

  • Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Crystal Rock  με ένα pad εφαρμογής Swissvax ή αντί για pad χρησιμοποιήστε τις παλάμες σας.
  • Μετά από δέκα λεπτά σκουπίστε την επιφάνεια με μια πετσέτα μικροΐνας, ιδανικά με την MicroFluffy.
  • Μην αγγίζετε την επιφάνεια για τουλάχιστον 3 ώρες και αν είναι δυνατόν αφήστε το όχημα στον ήλιο για αυτό το διάστημα.
  • Μετά το διάστημα των τριών ωρών σκουπίστε ξανά, για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα κεριού.

Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο

Κατασκευαστής: SWISSVAX

Τιμή: 940,00€ 

<< Προηγούμενο  |  


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL