ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Αξεσουάρ » Γάντια Πλυσίματος » Swissvax Waschpudel Luxury Wash Pad

Περιγραφή


Swissvax Waschpudel Luxury Wash Pad

Χρησιμοποιώντας ένα συμβατικό σφουγγάρι για να καθαρίσετε το όχημα σας, αναπόφευκτα θα προκαλέσετε ζημιά στην ευαίσθητη επιφάνειά του.Όσο προσεκτικοί και αν είστε ,ακόμα και αν το ξεπλύνετε, μικροσκοπικοί κόκκοι σκόνης  μένουν στους πόρους προκαλώντας γρατζουνιές στην επιφάνεια της βαφής.  Στο παρελθόν η Swissvax συνιστούσε στους πελάτες της να πλένουν το όχημα τους με μια πετσέτα από μικροΐνες, καθώς πλένεται μετά από κάθε χρήση και είναι ασφαλής στην επιφάνεια του οχήματος. Παρόλα αυτά, η ευκολία ενός συμβατικού σφουγγαριού ήταν αναγκαία Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Waschpudel!

Το Waschpudel διατηρεί  τον συμπαγή και εργονομικό χειρισμό ενός σφουγγαριού συνδυασμένο με την απαλή επιφάνεια μιας πετσέτας μεγιστοποιώντας έτσι την απόδοση και την ασφάλεια κατά το πλύσιμο. Δεν μένουν κατάλοιπα καθώς μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο.Είναι ένα αναγκαίο εργαλείο που εξασφαλίζει ότι οι γρατζουνιές λόγω πλυσίματος ανήκουν στο παρελθόν.

  • Εξαιρετικό εργαλείο για άνετο αποτελεσματικό και ασφαλές πλύσιμο του οχήματος σας.
  • Προσφέρει τον συμπαγή και πρακτικό χειρισμό ενός σφουγγαριού σε συνδυασμό με την επιφάνεια καθαρισμού μιας ποιοτικής πετσέτας.
  • Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο. 

 

Διαθεσιμοτητα: Μη Διαθεσιμο

Κατασκευαστής: SWISSVAX

Βάρος: 0.15

Τιμή: 19,00€ 

<< Προηγούμενο  |  


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL