ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Προετοιμασία Χρώματος » Πηλοί και Λιπαντικά » PAINT RUBBER YELLOW(Regular Clay) 124G

Περιγραφή


PAINT RUBBER YELLOW(Regular Clay) 124G

Το Paint Rubber Yellow (regular) είναι μια πλαστελίνη με ιχνοστοιχεία, η οποία μπορεί να απομακρύνει τις επικαθίσεις από την επιφάνεια της βαφής χωρίς να την προσβάλλει. Χρησιμοποιείται για ολόκληρες βαμμένες επιφάνειες καθώς και για τα μέρη της πρόσοψης και τους πλευρικούς καθρέφτες.Απομακρύνει εύκολα ίχνη από πιτσιλιές ή χρώμα καθώς και βιομηχανικές επικαθίσεις και σχηματίζει τη βάση για μια άριστη και απαλή επιφάνεια βαφής. Συνιστούμε την προετοιμασία με Paint Rubber Yellow (regular) για ηλικία αυτοκινήτου μεγαλύτερη από έξι μήνες.

Εφαρμογή:

  • Πλύνετε το αυτοκίνητο και στεγνώστε το.
  • Ψεκάστε το Swissvax Quick Finish στην επιφάνεια προς επεξεργασία και ωθήστε το Paint Rubber Yellow (regular) με ελαφρά πίεση πάνω στην επιφάνεια πάνω-κάτω.
  • Ελέγξτε αν απομακρύνθηκαν πλήρως όλες οι ανισοσταθμίες όπως π.χ νέφος χρώματος ή σκουριές. Αν όχι, επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι η επιφάνεια να γίνει απολύτως επίπεδη.
  • Οι απομακρυνόμενοι λεκέδες δίνουν στο Paint RubberYellow (regular) με την πάροδο του χρόνου μία σκουρότερη απόχρωση. Για να γίνει η πλαστελίνη πάλι καθαρή πλάστε τη με τα χέρια μέχρι οι ακαθαρσίες εξαφανιστούν στο εσωτερικό της. Το Paint Rubber Yellow (regular)  μπορεί να χρησιμοποιείται συχνά μέχρι ολόκληρη η πλαστελίνη να καλυφθεί με τεμάχια ακαθαρσιών.

 

Υπόδειξη:Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε στις βαμμένες επιφάνειες Swissvax Cleaner Fluid (Regular, Medium,Strong) ανάλογα με την κατάσταση του αυτοκινήτου και σφραγίστε με κερί Swissvax.

 

Διαθεσιμοτητα:  Μη Διαθεσιμο

Κατασκευαστής: SWISSVAX

Βάρος: 0.50

Τιμή: 27,50€ 

<< Προηγούμενο  |  


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL