ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Προιόντα Πλυσίματος » CAR BATH SHAMPOO 250ML

Περιγραφή


CAR BATH SHAMPOO 250ML

Το Car Bath Shampoo είναι  ένα  μοναδικό σαμπουάν αυτοκινήτου που καθαρίζει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κάθε είδους επιφανειακή  βρωμιά. Προσφέρει εξαιρετική λίπανση, και η ουδέτερου pH σύνθεση του εξασφαλίζει  τον εύκολο καθαρισμό χωρίς να εξασθενεί την προστασία της βαφής.  Αντίθετα τα ενισχυτικά εκχυλίσματα καρύδας που περιέχει το Car Bath, ανανεώνει την διάρκεια προστασίας ενός κεριού Swissvax .Για το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας  χωρίς γρατσουνιές συνιστούμε τη χρήση του Swissvax Waschpudel.

 

Εφαρμογή:

  • Γεμίστε δύο κουβάδες με 20 λίτρα ζεστό νερό. Προσθέστε ποσότητα ενός καπακιού από το Car Bath Shampoo σε έναν από τους δύο κουβάδες.
  • Βρέξτε το αυτοκίνητο με άφθονο καθαρό νερό.
  • Πλύνετε το αυτοκίνητο -από πάνω προς τα κάτω-  με το  Swissvax Waschpudel και άφθονο νερό ,αποφεύγοντας τις κυκλικές κινήσεις. Ξεπλένετε το Swissvax Waschpudel στον κουβά με το καθαρό νερό και στη συνέχεια επαναλάβετε την διαδικασία βυθίζοντας  το στον κουβά με το Car Bath Shampoo και συνεχίστε το πλύσιμο. Έτσι αποφεύγονται οι ενοχλητικές γρατζουνιές κατά το πλύσιμο.
  • Ξεπλύνετε το αυτοκίνητο με άφθονο νερό.
  • Στεγνώστε το αυτοκίνητο με το Swissvax Hydralip και μια πετσέτα  Swissvax. 

 

Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Κατασκευαστής: SWISSVAX

Βάρος: 0.30

Τιμή: 41,00€ 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL