ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Αλοιφές Γυαλίσματος » Cut Compounds » V34 Optical Compound (16oz)

Περιγραφή


V34 Optical Compound (16oz)

Η κοπτική αλοιφή της Chemical Guys, Optical Grade Hybrid Compound V34, εξαλείφει έντονα  ελαττώματα και ατέλειες στην βαφή. Η πρώτης υβριδικής μορφής κοπτική αλοιφή δημιουργήθηκε για εξομάλυνση της βαφής και μεγιστοποίηση της διαύγειας της. Η V34 είναι κατασκευασμένη με μικρό-οπτικά λειαντικά, που απομακρύνουν ατέλειες όπως οξείδωση, βαθιές γρατσουνιές και σημάδια από τρίψιμο, δίνοντας ένα εξαιρετικά διαυγές αποτέλεσμα που απαιτούν οι τελειομανής.  Μια ειδικευμένη κοπτική αλοιφή, σχεδιασμένη να απομακρύνει της πιο έντονης  μορφής ελαττώματα της βαφής, ταυτόχρονα δίνοντας μια ιδανική επιφάνεια για το τελικό ραφινάρισμα.

Ειδικά σχεδιασμένη, με μεγάλο χρόνο «δουλέματος», είναι η πρώτη υδροδιάλυτη κοπτική αλοιφή, εγκεκριμένη από τους κατασκευαστές βαφών, ικανή  να αφαιρέσει σημάδια μόνιμα. Τέλεια αποτελέσματα χωρίς να « γεμίζει» ή να « μασκάρει». Τα μικρολειαντικά που περιέχει εξαφανίζουν σημάδια από 1500 ντουκόχαρτο καθώς και βαθύτερες γρατσουνιές. Η V34 δίνει ένα ιδανικό αποτέλεσμα με λιγότερα περάσματα και είναι εξίσου αποδοτική σε κεραμικά ή συμβατικά βερνίκια.

 

Σχεδιασμένη να λειτουργεί χωρίς «λάδια» ή filler η V34 Optical Grade Hybrid Compound, είναι η ιδανική επιλογή για τον ενθουσιώδη του detailing ή τον επαγγελματία, που αναζητά την τέλεια οπτική διαύγεια.

 

Διαθεσιμοτητα: Μη Διαθεσιμο

Κατασκευαστής: CHEMICAL GUYS

Βάρος: 0.50

Τιμή: 25,50€ 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL