ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Αλοιφές Γυαλίσματος » Finishing Polish » V38 Optical Polish (16oz)

Περιγραφή


V38 Optical Polish (16oz)

H αλοιφή φινιρίσματος V38 της Chemical Guys, είναι η πρώτη αλοιφή οπτικής διόρθωσης σχεδιασμένη για τελειομανείς πους ψάχνουν το βαθύτερο φινίρισμα, διαύγεια και αντανακλάσεις. Η V38 είναι μια εξευγενισμένη αλοιφή φινιρίσματος σχεδιασμένη για την καλύτερη βαθμίδα οπτικής διαύγειας.

Δεν σκονίζει με άπλετο χρόνο δουλέματος. Eίναι μια υδροδιαλυτή αλοιφή, εγκεκριμένη από κατασκευαστές ικανή να αφαιρεί ελαφριά ελαττώματα στην βαφή μόνιμα χωρίς απλά να τα καλύπτει. Τα μικρολειαντικά που περιέχει εξαφανίζουν αράχνες και σημάδια από ντουκόχαρτο βαθμίδας 2500-3000. Προσφέρει τέλειο φινίρισμα με λιγότερα περάσματα και είναι εξίσου αποδοτική σε κεραμικό ή συμβατικό βερνίκι.

Δίνει τέλεια αποτελέσματα με αξεπέραστη διαύγεια. Σχεδιασμένη χωρίς έλαια, σιλικόνη ή καλυπτικά η V38 μεγιστοποιεί την απόδοση, αξιοποιώντας τον χρόνο δουλέματος  ώστε να πάρετε τέλεια αποτελέσματα. Είναι ασφαλής για χρήση σε φανοποιείο/βαφείο. Είναι ειδικά σχεδιασμένη να δουλεύεται με υδροδιαλυτές βαφές και βερνίκια.

 

Οδηγίες:

  • Έκκεντρο αλοιφαδόρο:

Βάλτε 4-5 σταγόνες στο επιθυμητό σφουγγάρι. Απλώστε στην ταχύτητα  1. Δουλέψτε την αλοιφή στην ταχύτητα 5-6. Με μέτρια πίεση κάνετε όσα περάσματα είναι αναγκαία ώστε η αλοιφή να γίνει διάφανη σε μια επιφάνεια  40cm*40cm. Μόλις γίνει διάφανη εφαρμόστε ελάχιστη πίεση και κάντε ένα πέρασμα. Σκουπίστε το υπόλειμμα της αλοιφής με μια πετσέτα από μικροΐνες

  • Περιστροφικό αλοιφαδόρο:

 

Βάλτε 4-5 σταγόνες στο επιθυμητό σφουγγάρι, αφού πρώτα το προετοιμάσετε με ένα ψέκασμα με οποίο quick detailer της Chemical Guys επιθυμείτε. Απλώστε την αλοιφή στις 600-1000 στροφές. Δουλέψτε σε μια επιφάνεια 40*40 και αυξήστε τις στροφές στις 1500-1800 μέχρι να γίνει διάφανη η αλοιφή. Μειώστε τις στροφές στις 600-1500 στο τελευταίο πέρασμα. Σκουπίστε το υπόλειμμα της αλοιφής με μια πετσέτα από μικροΐνες.

 

Διαθεσιμοτητα: Μη Διαθεσιμο

Κατασκευαστής: CHEMICAL GUYS

Βάρος: 0.50

Τιμή: 25,50€ 

<< Προηγούμενο  |  


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL