ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Κέρωμα » Swissvax Blau-Weiss Wax (200ml)

Περιγραφή


Swissvax Blau-Weiss Wax (200ml)

Ειδικό κερί για τις βαφές της BMW!
Το Blau-Weiss είναι ένα κερί άριστης ποιότητας με 40% κ.ο καθαρό κερί Carnauba,κίτρινο και με χρώμα ελεφαντόδοντου, από τη Βόρεια Βραζιλία, το οποίο είναι κατάλληλο για τα χρησιμοποιημένα συστήματα βαφής από τη BMW (από τη δεκαετία του 70) και το οποίο εγγυάται μεγάλη σταθερότητα της κέρινης επίστρωσηςTα κεριά Swissvax χρησιμοποιούνται μετά από τον καθαρισμό και την προετοιμασία του υποστρώματος στη βαμμένη επιφάνεια με το Swissvax Cleaner Fluid Regular. 

Εφαρμογή:

  • Επαλείψτε το κερί με σφουγγάρι εφαρμογής της Swissvax (μαύρο) ή με την παλάμη του χεριού έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία ενιαία μεμβράνη κεριού στην επιφάνεια βαφής.
  • Αφήστε να επιδράσει για μερικά λεπτά αλλά μην αφήσετε να στεγνώσει.
  • Σκουπίστε ελαφρά την επιφάνεια του κεριού με καθαρό πανί κεριού της Swissvax (κόκκινο) και στη συνέχεια γυαλίστε την επιφάνεια με πανί με μικροϊνες Micro Polish Swissvax (μπλε) μέχρι να δημιουργηθεί μεγάλη λάμψη. Σ αυτή τη διαδικασία να αλλάζετε συχνά πλευρά στο πανί.
  • Μην αγγίζετε την επιφάνεια για 3 ώρες και με την πρώτη ευκαιρία τοποθετήστε το αυτοκίνητο στον ήλιο μετά την επεξεργασία. κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος μπορείτε να παρατηρήσετε οτι η λάμψη συνεχώς βαθαίνει.
  • Αν είναι απαραίτητο σκουπίστε στη συνέχεια σύντομα την επιφάνεια με ένα πανί με μικροϊνες Micro polish της Swissvax (μπλε).

 

Υπόδειξη: Αν κατά τη διάρκεια ή μετά τη χρήση των κεριών Swissvax σχηματιστούν λιπαρά <<σύννεφα>> τρίψτε πάλι την επιφάνεια με ένα πανί με μικροϊνες Micro Polish της Swissvax (μπλε) και κατά την επόμενη χρήση αφήστε το κερί να δράσει για λίγα περισσότερα λεπτά.

 

Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο

Κατασκευαστής: SWISSVAX

Τιμή: 141,00€ 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL