ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Κέρωμα » Swissvax Samurai Wax (200ml)

Περιγραφή


Swissvax Samurai Wax (200ml)

Το Samurai της Swissvax είναι από τα οικονομικά κεριά της γκάμας κεριών της Swissvax, ιδανικό για τύπους βαφής Ιαπωνικών αυτοκινήτων μετά το 1988 (για αυτοκίνητα Lexus προτιμήστε το Reflexus). Χάριν στην υψηλή περιεκτικότητα καθαρού κεριού Carnauba Τ1 παρέχει ένα αστραφτερό φινίρισμα χωρίς στίγματα και θαμπάδα ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την απώθηση νερού και της βρωμιάς προσθέτοντας προστασία ενάντια στην UVακτινοβολία του ηλίου.

Σημείωση: Όπως με κάθε κερί της Swissvax, η επιφάνεια εφαρμογής θα πρέπει να είναι σωστά προετοιμασμένη. Προετοιμάστε σωστά την επιφάνεια εφαρμόζοντας το Paint Rubber  για να αφαιρέσετε τυχόν επικαθίσεις και στην συνέχεια εφαρμόστε το Cleaner Fluid Regular. Έτσι εξασφαλίζετε τις ιδανικές συνθήκες για την μέγιστη διάρκεια προστασίας ενός κεριού Swissvax.

Εφαρμογή:

 

  • Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Samurai με ένα pad εφαρμογής Swissvax ή αντί για applicator padχρησιμοποιήστε τις παλάμες σας.
  • Μετά από δέκα λεπτά σκουπίστε την επιφάνεια με μια πετσέτα μικροΐνας, ιδανικά με την MicroFluffy towel.
  • Μην αγγίζετε την επιφάνεια για τουλάχιστον 3 ώρες και αν είναι δυνατόν αφήστε το όχημα στον ήλιο για αυτό το διάστημα.
  • Μετά το διάστημα των τριών ωρών σκουπίστε ξανά, για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα κεριού.

Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο

Κατασκευαστής: SWISSVAX

Τιμή: 87,00€ 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL