ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Προετοιμασία Χρώματος » Πηλοί και Λιπαντικά » Clay Bar Blue Light (180gr)

Περιγραφή


Clay Bar Blue Light (180gr)

Χρησιμοποιώντας τον μπλε πηλό Chemical Guys μπορείτε να απομακρύνετε επικαθίσεις που δεν φεύγουν με το πλύσιμο.Πίσσα, ρετσίνι, κουτσουλιές  κολλημένα μυγάκια, αχνά και βιομηχανικοί ρύποι μπορούν να αφαιρεθούν με ασφάλεια και αποτελεσματικά με τη χρήση του πηλού. Η μπλε μπάρα πηλού τα απομακρύνει με ασφάλεια χωρίς να χρειάζεται να τρίψετε με πολύ δύναμη και να δημιουργήσετε μικρογρατσουνιές. Δημιουργώντας μια πεντακάθαρη επιφάνεια έχετε δυο μεγάλα πλεονεκτήματα. Αρχικά μια καθαρή επιφάνεια είναι πιο διαυγής. Στη συνέχεια, όλα τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσετε στην επιφάνεια θα έχουν καλύτερη απόδοση. Οι αλοιφές γυαλίσματος «σπάνε» πρόωρα όταν έρχονται σε επαφή με της επικαθίσεις. Ακόμα η προστασία που θα εφαρμόσετε, κερί ή sealant, θα έχει καλύτερη πρόσφυση στην επιφάνεια με αποτέλεσμα η προστασία να διαρκεί ακόμα περισσότερο. Ο μπλε πηλός της Chemical Guys, είναι ποιοτικός και ιδανικός για  καινούρια οχήματα ή για συντήρηση ανάμεσα στα κερώματα. Συνδυάστε το με το λιπαντικό πηλού της Chemical Guys Lubber και απολαύστε την ευκολία χρήσης που προσφέρει αυτός ο συνδυασμός καθώς  και μια απολύτως  καθαρή επιφάνεια. 

 

Οδηγίες χρήσης:

  • Πλύνετε το όχημα σας ως συνήθως  με ένα σαμπουάν της Chemical Guys και στεγνώστε το με μια πετσέτα στεγνώματος Chemical Guys.
  • Ψεκάστε άφθονο λιπαντικό πηλού Lubber σε μια επιφάνεια 60*60.
  • Περάστε τον πηλό στη βρεγμένη επιφάνεια χωρίς πίεση, με επαναλαμβανόμενες κινήσεις. Αρχικά θα « μαγκώνει », επαναλάβετε τα περάσματα μέχρι ο πηλός να γλιστρά ομαλά πάνω στην επιφάνεια.
  • Σκουπίστε την επιφάνεια
  • Ελέγξτε τον πηλό αν είναι καθαρός. Αν δεν είναι, πρέπει να τον δουλέψετε λίγο στα χέρια σας ώστε να έχετε μια καθαρή πλευρά.
  • Επαναλάβετε την διαδικασία κομμάτι- κομμάτι μέχρι να τελειώσετε όλες τις επιφάνειες του αυτοκίνητου.
  • Τέλος πλύνετε ξανά  το όχημα και σκουπίστε το, απολαμβάνοντας  ένα πεντακάθαρο αυτοκίνητο.

 

Διαθεσιμοτητα: Μη Διαθεσιμο

Κατασκευαστής: CHEMICAL GUYS

Βάρος: 0.30

Τιμή: 24,00€ 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL