ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Κέρωμα » Sealant » Factory Sealant (473ml)

Περιγραφή


Factory Sealant (473ml)

Το σφραγιστικό Factory Sealant  της Chemical Guys χρησιμοποιεί μικροσκοπική ακρυλική τεχνολογία. Αυτή η εξελιγμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί μικροσκοπικά ακρυλικούς κρυστάλλους  μικρότερους.Αυτά τα σωματίδια «δένουν» μεταξύ τους, και προσφέρουν  μια απαράμιλλη γυαλάδα και προστασία. Δεν περιέχει κερί, αλοιφές, σιλικόνη καθαριστικά και λοιπά γυαλιστικά.

Οι δεσμοί που δημιουργούν τα σωματίδια του Factory Sealant με την επιφάνεια της βαφής, είναι τόσο δυνατοί,  που ουσιαστικά κάνουν ένα απαραβίαστο κέλυφος. Το Factory Sealant δίνει μια ζεστή γυαλάδα και εξαιρετικό βάθος στις αντανακλάσεις.Έχει μοναδική διάρκεια και μπορούν να εφαρμοστούν πολλαπλές στρώσεις δίνοντας ακόμα περισσότερη γυαλάδα και μεταξένια ύφη. Περιέχει προστατευτικά ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία, αποτρέποντας έτσι την δημιουργία οξείδωσης της βαφής. Το Factory Sealant «δένει» με την βαφή πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει υπολείμματα  ή σκόνη.Έχει μοναδικές αντιστατικές ιδιότητες, αποτρέποντας την σκόνη να κολλήσει στην βαφή, διατηρώντας το όχημα σας καθαρό.Προσφέρει μια σχεδόν αδιαπέραστη προστασία ενάντια στην θερμοκρασία και στην έκθεση  του περιβάλλοντος. 

 

Οδηγίες χρήσης:

 

  • Βάλτε μια μικρή ποσότητα Factory Sealant σε ένα applicator pad, και εφαρμόστε μια λεπτή ομοιόμορφη στρώση σε ολόκληρο το όχημα.
  • Το Factory Sealant θα δέσει  στην επιφάνεια άμεσα.
  • Σκουπίστε το περίσσιο προϊόν με μια πετσέτα από μικροΐνες.
  • Μόλις ολοκληρώσετε το παραπάνω βήμα, εφαρμόστε άλλη μια στρώση για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη κάλυψη και μεγίστη προστασία.
  • Εάν προτιμάτε μπορείτε να το εφαρμόσετε με έναν έκκεντρο αλοιφαδόρο και ένα σφουγγάρι φινιρίσματος.
  • Μην ξεπεράσετε την ταχύτητα 4 στο μηχάνημα, και μην βάλετε πίεση.

 

Διαθεσιμοτητα: Μη Διαθεσιμο

Κατασκευαστής: CHEMICAL GUYS

Βάρος: 0.50

Τιμή: 21,50€ 

Επόμενο >>


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL