ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Αλοιφές Γυαλίσματος » Cut Compounds » Cleaner Fluid Strong 250ml

Περιγραφή


Cleaner Fluid Strong 250ml

 Το Swissvax Cleaner Fluid Strong είναι ένα μεσαίο έως ισχυρό λειαντικό στιλβωτικό, το οποίο απομακρύνει μηχανικά γρατσουνιές, πιτσιλιές, ισχυρές οξειδώσεις ή χαρακιές (π.χ. από απεκκρίματα πουλιών) από την επιφάνεια της βαφής. Απλώνεται ομοιόμορφα στα επηρεασμένα σημεία της βαφής και τρίβεται με έντονη πίεση μέσω της οποίας οι εμπεριεχόμενοι μικρόκοκκοι λειαίνονται αμοιβαία και έτσι η στίλβωση μέσω λείανσης γίνεται ολοένα και λεπτότερη. Κατά αυτό τον τρόπο μπορείτε να επεξεργαστείτε περιοχή προς περιοχή διαθέτοντας μία αποδοτική λειαντική επίδραση η οποία στη συνέχεια με το τρίψιμο γίνεται ολοένα και λεπτότερη και ηπιότερη προς χάριν μίας βελτιωμένης επιφάνειας. Αφού έχετε επεξεργαστεί τα προβληματικά σημεία με Cleaner Fluid Strong, αυτά προετοιμάζονται  με Cleaner Fluid Medium (όχι με Cleaner Fluid Regular!) για τη σφράγιση με κερί.

 

Εφαρμογή:

  • Καθαρίστε καλά το αυτοκίνητο και στεγνώστε το (μόνο σε περίπτωση που προηγουμένως δεν χρησιμοποιήθηκεPaint Rubber).
  • Πριν αρχίσετε με την περιποίηση του χρώματος, περιποιηθείτε όλα τα εξωτερικά πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου με το Swissvax Pneu ή Protecton. Έτσι τα πλαστικά μέρη δεν μπορούν να απορροφήσουν Cleaner Fluid ή κερί.
  • Επαλείψτε τη βαμμένη επιφάνεια ομοιόμορφα με Swissvax Cleaner Fluid Strong με ένα δίσκο της Swissvax(μαύρο) και τρίψτε με εντονότερη πίεση. Το τρίψιμο επιφέρει την αμοιβαία λείανση των εμπεριεχόμενων μικροκόκκων με αποτέλεσμα η στίλβωση με ταυτόχρονη λείανση να γίνεται ολοένα και λεπτότερη.
  • Σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να προχωρήσετε τμηματικά σε μικρές περιοχές κατα μέγιστο 1m2. Στη συνέχεια γυαλίστε την επιφάνεια μέχρι να δημιουργηθεί μεγάλη λάμψη με ένα πανί της Swissvax.
  • Στη συνέχεια επαναλάβετε τη διαδικασία με το Swissvax Cleaner Fluid Medium (όχι το Cleaner Fluid Strong) έτσι ώστε να διαλυθούν όλα τα υπολείμματα από το Cleaner Fluid Strong.
  • Η βαφή είναι έτοιμη για τη σφράγιση με κερί της Swissvax.

 

Διαθεσιμοτητα: Μη Διαθεσιμο

Κατασκευαστής: SWISSVAX

Βάρος: 0.30

Τιμή: 53,00€ 

<< Προηγούμενο  |  


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL