ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Αλοιφές Γυαλίσματος » Swirls Removers » Cleaner Fluid Medium 250ml

Περιγραφή


Cleaner Fluid Medium 250ml

 Το Swissvax Cleaner Fluid Medium είναι ένα στιλβωτικό με ελαφρές λειαντικές ιδιότητες προϊόν το οποίο χρησιμοποιείται σε ελαφρά θαμπωμένες βαφές ή σε βαφές με ελαφρά έως μέσα σημάδια χρήσης. Απομακρύνει λεπτές έως μεσαίες γρατσουνιές, πιτσιλιές καθώς και ελαφρά θαμπωμένα σημεία χρώματος. Απλώνεται ομοιόμορφα στα επηρεασμένα σημεία της βαφής και τρίβεται με μεγαλύτερη πίεση μέσω της οποίας οι αναμιγμένοι μικρόκοκκοι τρίβονται αμοιβαία με αποτέλεσμα η στρώση της λείανσης να γίνεται ολοένα και λεπτότερη. Κατά αυτό τον τρόπο μπορείτε να επεξεργαστείτε περιοχή προς περιοχή διαθέτοντας μία αποδοτική λειαντική επίδραση η οποία στη συνέχεια με το τρίψιμο γίνεται ολοένα και λεπτότερη και πιο αμυδρή προς χάριν μίας βελτιωμένης επιφάνειας.


Εφαρμογή:

  • Καθαρίστε καλά το αυτοκίνητο και στεγνώστε το (μόνο σε περίπτωση που προηγουμένως δεν χρησιμοποιήθηκεPaint Rubber).
  • Πριν αρχίσετε με την περιποίηση του χρώματος, περιποιηθείτε όλα τα εξωτερικά πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου με το Swissvax Pneu ή Protecton. Έτσι τα πλαστικά μέρη δεν μπορούν να απορροφήσουν Cleaner Fluid ή κερί.
  • Επαλείψτε τη βαμμένη επιφάνεια ομοιόμορφα με Swissvax Cleaner Fluid Medium με ένα δίσκο της Swissvax(μαύρο) και τρίψτε με εντονότερη πίεση. Το τρίψιμο επιφέρει την αμοιβαία λείανση των εμπεριεχόμενων μικρόκοκκων με αποτέλεσμα η στίλβωση με ταυτόχρονη λείανση να γίνεται ολοένα και λεπτότερη.
  • Σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να προχωρήσετε τμηματικά σε μικρές περιοχές κατά μέγιστο 1m2. Στη συνέχεια γυαλίστε την επιφάνεια μέχρι να δημιουργηθεί μεγάλη λάμψη με ένα πανί της Swissvax ή με ένα πανί μικροϊνώνMicro Absorb (ροζ).

 

Διαθεσιμοτητα: Μη Διαθεσιμο

Κατασκευαστής: SWISSVAX

Βάρος: 0.30

Τιμή: 53,00€ 

<< Προηγούμενο  |  


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL