ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Ζάντες » Καθαριστικα Ζαντων » Wheel Cleaner Concentrate 250ml

Περιγραφή


Wheel Cleaner Concentrate 250ml

 Το Wheel Cleaner είναι ένα συμπύκνωμα καθαρισμού ζαντών εμπλουτισμένο με μινθέλαιο (παράγει 1L καθαριστικού ζαντών). Είναι αντισκωριακό, βιολογικά αποικοδομήσιμο και απόλυτα ασφαλές για κάθε τύπο ζάντας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ζάντα επιχρωμιωμένη, βαμμένη, μαγνησίου ή ελαφρού μετάλλου. Σε συνδυασμό με το Swissvax Mixing Bottle το συμπύκνωμα καθαρισμού μπορεί να αναμιχθεί σε τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις ανεξάρτητα από το πόσο ακάθαρτη είναι η ζάντα.

Προκειμένου να μη λερωθεί το ήδη πλυμένο αυτοκίνητο, ο καθαρισμός πρέπει να ξεκινά από τις ζάντες.Η σκόνη από το φρενάρισμα μπορεί να προκαλέσει μόνιμες φθορές στην επιφάνεια της ζάντας σας. Για αυτό το λόγο δεν πρέπει να ξεχνάτε τις ζάντες κατά το πλύσιμο

Εφαρμογή:

  1. Με έντονη δέσμη νερού ή με πιεστική πλυστική συσκευή (όχι συσκευή ψεκασμού ατμού) ξεπλύνετε καλά τις ζάντες. 
  2. Γεμίστε μία φιάλη Swissvax Mixing Bottle με συμπύκνωμα καθαρισμού ζαντών Swissvax Wheel έως τη διαγράμμιση <<1:1>>.Αναμίξτε με νερό, ψεκάστε και αφήστε να δράσει για λίγο χρόνο (<<1:1>> για την πρώτη χρήση, <<1:2>> για έντονα λερωμένες και <<1:3>> για κανονικά λερωμένες ζάντες).
  3. Καθαρίστε τις ζάντες με το πινέλο ζαντών Swissvax Wheel και με το πανί από μικροϊνες Micro Wash (κίτρινο).
  4. Ξεπλύνετε πάλι τις ζάντες καλά με καθαρό νερό και στεγνώστε τις μετά το πλύσιμο του αυτοκινήτου.

Σημαντικο! Μην αφήσετε το καθαριστικό ζαντών Wheel να δράσει για περισσότερο από 5 λεπτά.Μην το χρησιμοποιείτε ποτέ χωρίς αραίωση!

Υπόδειξη: Στις επιχρωμιωμένες ζάντες θα ήταν χρήσιμο μετά το τελευταίο ξέπλυμα να πλύνεται πάλι τους τροχούς με νερό και σαμπουάν. Κατά αυτόν τον τρόπο εμποδίζεται ο σχηματισμός των ενοχλητικών λεκέδων ασβεστίου και νερού.

 

Διαθεσιμοτητα: Μη Διαθεσιμο

Κατασκευαστής: SWISSVAX

Τιμή: 41,00€ 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL