ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Αγγλικά
Γλώσσες
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Προετοιμασία Χρώματος » Πηλοί και Λιπαντικά » Auto-Clay Medium (200gr)

Περιγραφή


Auto-Clay Medium (200gr)

Πηλός  Αφαίρεσης Επικαθίσεων Μεσαίας Σκληρότητας.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Αφαιρεί  επιβλαβείς ρύπους και επικαθίσεις
  • Προετοιμάζει την βαφή για γυάλισμα και κέρωμα
  • Χρειάζεται μόνο νερό ως λιπαντικό παράγοντα
  • Μεγάλο μέγεθος - 7cm x 2.6cm x 7cm, 200gr
  • Παρέχεται με πλαστική προστατευτική θήκη
  • Ιδανικός για οχήματα που έχουν επικαθίσεις μέτριου βαθμού

Ο πηλός Bilt Hamber Auto-Clay Medium προσφέρει μια μέθοδο αφαίρεσης επιβλαβών επικαθίσεων από τις βαμμένες επιφάνειες των οχημάτων. Έτσι εξασφαλίζεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της βαφής και ακόμα περισσότερη γυαλάδα από τα εφαρμοζόμενα κεριά.

Όλοι οι τύποι βαφών υπόκεινται σε ένα ευρύ φάσμα χημικών, βιομηχανικών και περιβαλλοντικών ρύπων, όπως ρετσίνι, περιττώματα πτηνών, άλατα, όξινη βροχή καθώς και μεταλλικές επικαθίσεις. Αυτοί οι ρύποι δεν μπορούν να αφαιρεθούν με το απλό πλύσιμο ή με το γυάλισμα της βαφής. Για την ασφαλή αφαίρεση των επικαθίσεων είναι απαραίτητη η χρήση μιας μπάρας πηλού ειδικά σχεδιασμένου να αφαιρεί τις επικαθίσεις από το φινίρισμα της βαφής. Αν δεν αντιμετωπιστούν οι επιβλαβείς ρύποι μπορούν να 

δημιουργήσουν ελαττώματα στην επιφάνεια της βαφής. Επιπρόσθετα κάθε όχημα που προετοιμάζεται για να εφαρμοστεί κερί ή συνθετικό σφραγιστικό  θα πρέπει να καθαριστεί με πηλό έτσι ώστε η επιφάνεια εφαρμογής να είναι εξαιρετικά καθαρή και λεία. Έτσι εξασφαλίζεται η μέγιστη συνένωση του κεριού με την επιφάνεια καθώς επίσης και η μέγιστη διάρκεια προστασίας ενός κεριού ή σφραγιστικού.

 

Ο πηλός auto-clay medium, πλάθεται εύκολα και κάνει την επιφάνεια της βαφής λεία και απαλή. Συνιστάται για οχήματα  που έχουν επικαθίσεις μέτριου βαθμού.

Οι πηλοί της Bilt – Hamber, απαιτούν την χρήση νερού ως λιπαντικό παράγοντα αντί για κάποιο quick detailer όπως συνηθίζεται με άλλους πηλούς. 

 

Διαθεσιμοτητα: Μη Διαθεσιμο

Κατασκευαστής: BILT HAMBER

Τιμή: 16,30€ 

Επόμενο >>


Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα

Positive SSL